Bluetooth

Zašto bi prijatan i kvalitetan zvuk bio rezervisan za velike i skupe zvučničke sisteme? Ne dajte da vas žica ograničava u slušanju vaše omiljene muzike. MS za vas ima tri nova modela bluetooth zvučnika: CYLINDER, PULSE i CAPSULE. Ovi zvučnici, snage 3W i punjive baterije do 500mAh, imaju domet 10 metara. Jednostavno se spajaju sa uređajima koji podržavaju bluetooth tehnologiju. Idealni dodaci uz mobilne telefone u prirodi, kod kuće, u autu ili u kancelariji. Spojite se u nekoliko sekundi i uživajte u muzici. Kod naših partnera potražite model koji je baš po vašem ukusu i izaberite između crnog, belog, bakarnog ili srebrnog zvučnika!

Uz nove bluetooth zvučnike proverite i ostale novosti iz bluetooth zone:
PRIME slušalice i SHELL tastature za tablet računare.
PRIME slušalice su vrlo prijatne on-ear slušalice izuzetno kvalitetnog zvuka sa punjivom baterijom koja radi osam sati. PRIME, baš kao i zvučnici, podržavaju hands-free razgovore, menjanje glasnoće kao i menjanje pesama.
SHELL je nova univerzalna tastatura za tablet računare, kompatibilna sa svim modelima tableta koji podržavaju bluetooth tehnologiju a koje pokreću Android, iOS ili Windows operativni sistemi. 


Potražite model za svoje potrebe iz MS bluetooth zone kod naših partnera i na www.ekupi.rs i uživajte u lakoći upotrebe.

Kontakt

ms_start@msan.hr

komponente@msan.hr

Telefon: +385 1 6611 610


M SAN Grupa d.d.
Buzinski prilaz 10
10010 Zagreb

ms_start@msan.hr

Telefon: +385 1 6611 610


M SAN Grupa d.d.
Buzinski prilaz 10
10010 Zagreb

info@mrservis.hr

Telefon: +385 1 6401 111


MR Servis d.o.o.
Dugoselska ulica 5
10370, Rugvica, Dugo Selo

Kontaktirajte nas

Zahvaljujemo se na Vašem interesu za MS proizvode!
Ovaj obrazac namenili smo za Vas, kako bi nam mogli poslati upit ili predlog po pitanju naše ponude ili sugestije za unapređenje ovih stranica.

Misija

Proizvoditi kvalitetne, funkcionalne i pouzdane proizvode po pristupačnoj ceni.

Vizija

Postati vodeća robna marka perifernih uređaja i dodataka u regiji jugoistočne Europe i dodatno rasti na ostalim međunarodnim tržištima.
Istovremeno poboljšavati kvalitet i širinu asortimana kroz strogo kontrolisani proizvodni proces, osluškivanje tržišta i odgovaranje na potražnju sa novim modernim proizvodima i plasiranje proizvoda kroz nove prodajne kanale.
Naš krajnji cilj je zadovoljan korisnik.

KIM TEC - distributer