Dodaci i oprema

MODULE univerzalne, moderne i praktične futrole za mobilne telefone jedinstvene su na tržištu. Mobilni telefon je lako pričvrstiti uz pomoć vakumskih prilepaka. Futrole dolaze u crnoj i beloj boji u tri veličine: 4“, 4.5“ i 5“. Jednostavne su za upotrebu uz sve modele mobilnih telefona. Vaš mobilni telefon možete jednostavno da odložite na sto uz mogućnost rotacije telefona za 360° i pozicioniranja  telefona horizontalno ili vertikalno uz ugrađeni stalak. Ni fotografisanje s MODULOM nije problem. U MODULE uz mobilni telefon možete spakovati i nužne kartice kako bi vam, sve što vam treba, bilo pri ruci.


Potražite model po svom ukusu kod naših partnera i na www.ekupi.rs i iskoristite pun potencijal vašeg mobilnog telefona i uz to ga zaštitite od oštećenja

Kontakt

ms_start@msan.hr

komponente@msan.hr

Telefon: +385 1 6611 610


M SAN Grupa d.d.
Buzinski prilaz 10
10010 Zagreb

ms_start@msan.hr

Telefon: +385 1 6611 610


M SAN Grupa d.d.
Buzinski prilaz 10
10010 Zagreb

info@mrservis.hr

Telefon: +385 1 6401 111


MR Servis d.o.o.
Dugoselska ulica 5
10370, Rugvica, Dugo Selo

Kontaktirajte nas

Zahvaljujemo se na Vašem interesu za MS proizvode!
Ovaj obrazac namenili smo za Vas, kako bi nam mogli poslati upit ili predlog po pitanju naše ponude ili sugestije za unapređenje ovih stranica.

Misija

Proizvoditi kvalitetne, funkcionalne i pouzdane proizvode po pristupačnoj ceni.

Vizija

Postati vodeća robna marka perifernih uređaja i dodataka u regiji jugoistočne Europe i dodatno rasti na ostalim međunarodnim tržištima.
Istovremeno poboljšavati kvalitet i širinu asortimana kroz strogo kontrolisani proizvodni proces, osluškivanje tržišta i odgovaranje na potražnju sa novim modernim proizvodima i plasiranje proizvoda kroz nove prodajne kanale.
Naš krajnji cilj je zadovoljan korisnik.

KIM TEC - distributer