Gaming

Opremite svoj igraći arsenal iz MS gaming oružarnice i unapredite svoje igranje podignuvši ga na viši nivo. Bilo da vam je najdraža avantura, pucačina, strategija ili simulacija, imamo nešto za Vas. U arsenalu vam nudimo sedam gaming miševa od kojih najbolji, MISSILE,  ima osam programibilnih tastera i tri gaming tastature od kojih najbolja, FLIPPER, ima pozadinsko osvetljenje u tri boje. Pet gaming kućišta podupiraće vašu gaming konfiguraciju i dati novi izgled vašoj sobi. Između ostalog tu su i kontroleri za PC, PS2 i PS3.
Uverite se u snagu MS gaminga koji je cenovno pristupačan svima i prisutan kod naših partnera kao i na www.ekupi.rs

Kontakt

ms_start@msan.hr

komponente@msan.hr

Telefon: +385 1 6611 610


M SAN Grupa d.d.
Buzinski prilaz 10
10010 Zagreb

ms_start@msan.hr

Telefon: +385 1 6611 610


M SAN Grupa d.d.
Buzinski prilaz 10
10010 Zagreb

info@mrservis.hr

Telefon: +385 1 6401 111


MR Servis d.o.o.
Dugoselska ulica 5
10370, Rugvica, Dugo Selo

Kontaktirajte nas

Zahvaljujemo se na Vašem interesu za MS proizvode!
Ovaj obrazac namenili smo za Vas, kako bi nam mogli poslati upit ili predlog po pitanju naše ponude ili sugestije za unapređenje ovih stranica.

Misija

Proizvoditi kvalitetne, funkcionalne i pouzdane proizvode po pristupačnoj ceni.

Vizija

Postati vodeća robna marka perifernih uređaja i dodataka u regiji jugoistočne Europe i dodatno rasti na ostalim međunarodnim tržištima.
Istovremeno poboljšavati kvalitet i širinu asortimana kroz strogo kontrolisani proizvodni proces, osluškivanje tržišta i odgovaranje na potražnju sa novim modernim proizvodima i plasiranje proizvoda kroz nove prodajne kanale.
Naš krajnji cilj je zadovoljan korisnik.

KIM TEC - distributer