O nama

Brand

MS je privatna robna marka M SAN Grupe koja objedinjuje proizvodnju i prodaju perifernih uređaja, dodataka, kablova, kućišta i napajanja. Uz tradiciju dugu 13 godina, uspešno posluje na hrvatskom tržištu i tržištima regije (Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora i Kosovo) i širi svoje poslovanje i na tržišta EU. Portofolio MS proizvoda sadrži miševe, tastature, slušalice, zvučnike, dodatke za mobilne telefone, prenosne i stone računare, kablove kao i kućišta i napajanja za računare. Svaka faza proizvodnog ciklusa podleže strogoj kontroli kvaliteta čime se dodatno obezbeđuje pouzdanost i funkcionalnost svakog uređaja i konačno i kvalitetan proizvod po pristupačnoj ceni. 

Od kraja 2013. godine MS je predstavljen tržištu s potpuno novim prepoznatljivim vizuelnim identitetom, modernog, privlačnog i tehnološki osveštenog dizajna.  Kontinuiranim razvojem novih proizvoda i grupa proizvoda u skladu sa zahtevima tržišta, MS je uvek korak ispred ostalih. Ove godine cilj MS-a je da postane vodeći brand u regiji, da se proširi na tržišta EU i učvrsti poziciju prepoznatljive robne marke koja je sinonim za kvalitet i pouzdanost.


Proizvodnja

Razvijanje ideja za nove proizvode i njihovo uspešno lansiranje kreće od tima marketing stručnjaka, kroz segmentiranje tržišta, izbor ciljne grupe i identifikaciju njenih potreba. Proces kasnije prati kvalitativni razvoj proizvoda i izrada prepoznatljivog modernog dizajna.

Pre samog proizvodnog procesa, svaki novi proizvod prolazi testnu fazu kontrole kvaliteta do zadovoljavajućeg nivoa tehničke funkcionalnosti i izgleda.

      

MS proizvodnja locirana je u gradu Dongguan u Kini, u fabrici MS Industrial osnovanoj 2001. godine. Fabrika zapošljava više od 500 radnika, 30 inženjera razvoja i 20 inženjera  kontrole kvaliteta (QC).


Kontrola kvaliteta

Posebna pažnja posvećuje se kontroli kvaliteta koja se sprovodi kroz stroge postupke i procese. Uključuje nadzor nad proizvodnjom u početnoj fazi izrade idejnog rešenja i praćenje redovnog procesa proizvodnje.

Odeljenje za kontrolu kvaliteta (QC) je nezavisno i sastavljeno je od vrhunskih kineskih inženjera i stručnjaka za kontrolu kvaliteta sa područja Hrvatske i Srbije. I na kraju, kvalitet MS proizvoda u skladu  je sa rigoroznim EU direktivama u znaku RoHS i CE sertifikata kvaliteta.

   Kontrola kvalitete  

Kontakt

ms_start@msan.hr

komponente@msan.hr

Telefon: +385 1 6611 610


M SAN Grupa d.d.
Buzinski prilaz 10
10010 Zagreb

ms_start@msan.hr

Telefon: +385 1 6611 610


M SAN Grupa d.d.
Buzinski prilaz 10
10010 Zagreb

info@mrservis.hr

Telefon: +385 1 6401 111


MR Servis d.o.o.
Dugoselska ulica 5
10370, Rugvica, Dugo Selo

Kontaktirajte nas

Zahvaljujemo se na Vašem interesu za MS proizvode!
Ovaj obrazac namenili smo za Vas, kako bi nam mogli poslati upit ili predlog po pitanju naše ponude ili sugestije za unapređenje ovih stranica.

Misija

Proizvoditi kvalitetne, funkcionalne i pouzdane proizvode po pristupačnoj ceni.

Vizija

Postati vodeća robna marka perifernih uređaja i dodataka u regiji jugoistočne Europe i dodatno rasti na ostalim međunarodnim tržištima.
Istovremeno poboljšavati kvalitet i širinu asortimana kroz strogo kontrolisani proizvodni proces, osluškivanje tržišta i odgovaranje na potražnju sa novim modernim proizvodima i plasiranje proizvoda kroz nove prodajne kanale.
Naš krajnji cilj je zadovoljan korisnik.

KIM TEC - distributer