Proizvodi

Miševi

Miševi

Ergonomski dizajn, anatomski oblik, kvalitetan i moderan izgled prožeti su kroz asortiman MS miševa. U raznim veličinama, bojama, dimenzijama i brzinama prilagođavaju se svakoj radnoj površini i korisniku.

Saznaj više
Tastature

Tastature

Za svakodnevni rad na računaru, surfovanje ili igranje, potrebna Vam je žičana ili bežična tastatura. Od osnovnih cenovno najpristupačnijih tastatura do bluetooth univerzalnih tastatura za ljude u pokretu, izaberite onu koja najviše odgovara Vašim potrebama.

Saznaj više
Slušalice

Slušalice

Ponesite svoj soundtrack kroz život uz kvalitetne MS slušalice. Razgovarajte putem mobilnog telefona ili Interneta hadsfree. Izaberite veće prijatne on ear slušalice ili male neprimetne in ear slušalice u raznim bojama. Ako Vas žica ograničava, odaberite bežične ili bluetooth slušalice i budite slobodni.

Saznaj više
Zvučnici

Zvučnici

Život je lepši uz muziku. Izaberite između stereo zvučnika, modela uz subwofer i 2 ili 5 satelita, mini džepnog zvučnika ili bežičnog bluetooth zvučnika i okružite se prijatnim i kvalitetnim zvukom na poslu, kod kuće ili u prirodi. Uživajte u dobroj muzici!

Saznaj više
Gaming

Gaming

Promenite doživljaj igranja. Bilo da vam je draža avantura, pucačina, strategija ili simulacija imamo pravu stvar za Vas. Gaming miševi sa čak osam programibilnih tastera, izdržljive i stabilne tastature sa LED svetlima, ili 3 u 1 kontroleri s dvostrukim vibracijskim motorom. Unapredite svoju igru s MSom.

Saznaj više
PC dodaci

PC dodaci

Web kamere za snimanje, slikanje i razgovore s najbližima uz video vezu. Jednostavniji i organizovaniji rad na Vašem računaru uz USB hubove. Učinite život jednostavnijim i funkcionalnijim uz MS dodatke.

Saznaj više
Auto dodaci

Auto dodaci

Provodite puno vremena u automobilu? Dosadile su Vam radio stanice? Povežite svoju omiljenu playlistu s auto zvučnicima i uživajte.

Saznaj više
Notebook dodaci

Notebook dodaci

Nezamisliv Vam je život bez Vašeg notebook računara? Uvek je uz Vas? Zaštite svoj notebook računar uz MS multipraktične torbe i ruksake. Ohladite ga na optimalnu radnu temperaturu uz MS hladnjake. Odaberite siguran univerzalni zamenski punjač.

Saznaj više
Dodaci za tablete i mobilne telefone

Dodaci za tablete i mobilne telefone

Iskoristite sve funkcionalnosti koje vam pružaju MS tablet dodaci. Postavite Vaš tablet ili mobilni telefon u naše elegantne futrole, zaštite ga od prašine, ogrebotina i oštećenja i olakšajte sebi rad sa ugrađenim držačem.

Saznaj više
Punjači

Punjači

Zidni i auto punjači sa micro USB priključkom ili sa USB konektorom. Kvalitetni, sigurni i pouzdani punjači za Vaše mobilne telefone, tablete i ostale elektronske uređaje. U skladu su sa rigoroznim EU direktivama što je potvrđeno i sa RoHS i CE.

Saznaj više
Kablovi

Kablovi

Povežite svoj računar, mobilni telefon, printer ili periferni uređaj  pouzdanim MS kablovima.

Saznaj više
Kućišta

Kućišta

Ukoliko želite kreirati svoj računar, odaberite jedno od MS kućišta. Modeli za posao, kućnu upotrebu ili igranje. Odaberite MS napajanje kao poslednju i najčvršću kariku u kreiranju svog računara.

Saznaj više
Napajanja

Napajanja

MS napajanja razvijena su prema strogim EU standardima kvaliteta u skaldu sa CE i RoHS direktivama. Pouzdan su partner u pokretanju Vaših računara.

Saznaj više
Kompatibilni potrošni materijal

Kompatibilni potrošni materijal

Pronađite model kompatibilnog tonera i kertridža za svoj štampač i ostvarite značajnu uštedu u ceni. U ponudi imamo velik izbor tonera i kertridža, a na sve naše proizvode nudimo garanciju od 12 meseci.

Saznaj više