Fm transmitteri

FM transmiter MS TUNE 02

FM transmiter MS TUNE 02

MS TUNE 2 - Provodite puno vremena u kolima? Dosadile su Vam radio stanice? Povežite svoju omiljenu playlistu sa auto zvučnicima i uživajte. TUNE 2 ima USB slot i audio in ulaz, as auto zvučnicima se spaja putem FM modulatora . Funkcije koje TUNE 2 izdvajaju od ostalih uređaja su handsfree funkcija, line - in funkcija i display koji Vam pokazuje koja pesma trenutno svira. Sve što Vam treba za prijatnu vožnju .

Saznaj više
FM transmiter MS TUNE 01

FM transmiter MS TUNE 01

MS TUNE 1 - Provodite puno vremena u kolima? Dosadile su Vam radio stanice? Povežite svoju omiljenu playlistu sa auto zvučnicima i uživajte. TUNE 1 ima USB slot, slot za SD karticu i audio in ulaz, a sa auto zvučnicima se spaja putem FM modulatora. Sve što Vam treba za prijatnu vožnju.

Saznaj više
FM transmiter MS TUNE 03

FM transmiter MS TUNE 03

MS TUNE 03 – Provodite puno vremena u autu? Dosadile su Vam radio stanice? Povežite svoju omiljenu playlistu sa auto zvučnicima i uživajte. TUNE 03 ima USB, SD slot i audio in ulaz, a sa auto zvučnicima se povezuje putem FM modulatora. Funkcije koje TUNE 03 izdvajaju od ostalih uređaja su line-in funkcija i display koji Vam pokazuje koja pesma trenutno svira. Sve što Vam treba za ugodnu vožnju.

Saznaj više